Hauistanko xxl

25mm Curlbar – 120 Cm Incl Screwlock, Mutkatanko, STD – XXL

XXL 25mm Curlbar – 120 Cm Incl Screwlock, Mutkatanko – STD – Painonnostotangot | XXL

25mm Curlbar – 120 Cm Incl Screwlock, Mutkatanko, STD · 30 päivän hintalupaus · 100% tyytyväisyystakuu · 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus · Ilmainen palautus ja …

Lue lisää tuotteesta 25mm Curlbar – 120 Cm Incl Screwlock, Mutkatanko. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Painonnostotangot | XXL

painonnostotangot Painonnostotangot – Voimaharjoitteluvälineet | XXL

XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä painnostotangot. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten X-erfit, markkinoiden parhaaseen hintaan.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta painonnostotangot Painonnostotangot XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Painonnostotangot 30 päivän hintalupauksella.

50mm Olympic Curlbar – 120 Cm, Olympisk Curl Bar, STD – XXL

XXL 50mm Olympic Curlbar – 120 Cm, Olympisk Curl Bar – STD – Painonnostotangot | XXL

Olympia-mutkatanko, pituus 120 cm. Levytankoon sopii sisähalkaisijaltaan 50 millin levypainot. Paino 8,8 kg. Tuotetiedot: – Pituus: 120 cm – Paino: 8,8 kg

Lue lisää tuotteesta 50mm Olympic Curlbar – 120 Cm, Olympisk Curl Bar. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Mutkatanko – Biltema.fi

Mutkatankoa käytetään hauis- ja ojentajalihasten treenaamiseen. Mutkatangon taivutukset tarjoavat useita otemahdollisuuksia ja säästävät myös ranteita treenien …

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Sinne kannattaa varmasti hankkia välineeksi myös mutkatanko. Hauisten ja ojentajien harjoittaminen Mutkatankoa käytetään hauis- ja ojentajalihasten treenaamiseen. Mutkatangon taivutukset tarjoavat useita otemahdollisuuksia ja säästävät myös ranteita treenien aikana.  Säädä painoja itse Mutkatanko on kromattu, ja sen uritetuista kädensijoista saa hyvän otteen. Mukana kaksi tähtilukkoa. Levypainot myydään erikseen, mutta kun ne on ostettu, voit tehdä tangosta juuri niin painavan kuin sinä tai harjoituksesi vaatii. Mutkatankoa voi käyttää myös treenipenkin kanssa. Mutkatanko soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Duke Fitness Olympic 50mm hauistanko + jousilukot

Duke Fitness Olympic 50mm hauistanko + jousilukot | Karkkainen.com verkkokauppa

Duke Fitness Olympic 50mm hauistanko + jousilukot · 126cm kromattu ja laakeroitu 50mm umpimutkatanko, jossa otekohdat karhennettu. Oteleveys n. · 126 cm kromad …

Erinomainen hauistanko kotitreeniin.

  • 126cm kromattu ja laakeroitu 50mm umpimutkatanko, jossa otekohdat karhennettu. Oteleveys n.91cm, päiden pituus n.17 + 17 cm.
  • Sisältää kätevät jousilukot

Utmärkt biceps för hemmaträning.

  • 126 cm kromad och bärande 50 mm återvändsstång med uppruggade grepp. Greppbredd ca 91 cm, huvudlängd ca 17 + 17 cm.
  • Inkluderar bekväma fjäderlås

Excellent biceps for home training.

  • 126cm chromed and bearing 50mm dead end bar with roughened grips. Grip width approx. 91 cm, head length approx. 17 + 17 cm.
  • Includes convenient spring locks

Mutkatanko jousilukoilla 30 mm (EZ-tanko) – Kuntokauppa.fi

120cm ja 6,5 kg mutkatanko/hauistanko 30 mm levypainoille. Mukaan kuuluu jousilukot. Tilaa omasi nyt edullisesti ja nopealla toimituksella!

Mutkatangot – Kuntokauppa.fi

Mutkatanko / hauistanko 120 cm 30 mm levypainoille (EZ-tanko). 4.91666667 / 5. Kulmatanko 120 cm, 30 mm levypainoille, FitNord (jousilukoilla).

Hauistangot jopa -38% | ALE hinnat alk. 35 – Gorilla Sports

Hauistangot jopa -38% | ALE hinnat alk. 35€ | Katso tarjoukset | Gorillasports.fi

Valikoimassa useita eri vaihtoehtoja kuten mutkatanko, kulmatanko ja EZ-tanko. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa omasi nyt! expand_more …

Hauistanko Nyt 100€ Halvemmalla. Katso Hauistanko Tarjous ja osta omasi. Suomen suosituin Hauistanko ja 23 muuta.

Hauistanko – löydä paras hinta Hintaoppaasta – Hintaopas

Hauistanko – löydä paras hinta Hintaoppaasta

Tarjoukset ja arvostelut: Hauistanko. … Duke Fitness Olympic 50mm hauistanko + jousilukot. 59,00 €. Kärkkäinen … XXL Olympisk Curlstang 50mm 120cm.

Tarjoukset ja arvostelut: Hauistanko. Autamme sinua löytämään kaupan kategorioista Käsipainot & painonnostotangot

Keywords: hauistanko xxl