Katri niskanen wikipedia

Katri Niskanen – Wikipedia

Katri Niskanen (s. 10. toukokuuta 1986 Oulu) on suomalainen muotisuunnittelija. Hän voitti Suomen Muodin huipulle -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden …

Muotisuunnittelija Katri Niskanen harvinaisessa yhteiskuvassa …

21.4.2020 — Niskasen sisarukset ovat niittäneet mainetta ja kunniaa niin hiihtoladuilla kuin muotimaailmassakin.

Katri Niskanen – Wikiwand

Niskanen perusti omaa nimeään kantavan vaatemerkin Helsingissä vuonna 2010. Niskasen mallistoja myydään Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Yhdysvalloissa.

Katri Niskanen on suomalainen muotisuunnittelija. Hän voitti Suomen Muodin huipulle -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden vuonna 2009. Hän on suunnitellut iltapukuja Linnan juhliin sekä hääpukuja. Niskanen on avoliitossa Egotrippi-yhtyeen kitaristin Niklas Variston kanssa. Heillä on kaksi lasta.

Muotisuunnittelija Katri Niskasen ja Egotripin Niklas Variston …

20.7.2018 — Katri Niskanen nousi pinnalle Suomen ensimmäisen Muodin huipulle -ohjelman kautta vuonna 2009. Kuva: Roni Rekomaa.

Katri Niskanen – Wikidata

10.2.2022 — Finnish fashion designer. In more languages. Spanish. Katri Niskanen. No description defined. Traditional Chinese. No label defined.

Finnish fashion designer

Muotisuunnittelija Katri Niskanen ikävöi rakkaitaan – MTV Uutiset

Muotisuunnittelija Katri Niskanen ikävöi rakkaitaan – julkaisi herkän kuvan sisarusnelikosta – MTVuutiset.fi

22.4.2020 — Katri ja Niskasen sisarusnelikon täydentävä Iita ovatkin olleet vanhempineen tuttu näky hiihtokilpailuissa, kun sisarukset ovat kisanneet.

Muotisuunnittelija Katri Niskanen julkaisi Instagramissa kuvan hiihtäjäsisaruksistaan ja paljasti ikävöivänsä heitä.

Miten lapsista kasvatetaan menestyjiä? Tarja ja Eero …

Miten lapsista kasvatetaan menestyjiä? Tarja ja Eero Niskasen lapset ovat hiihtäneet seitsemän arvokisamitalia – ”Äiti sanoo aina synkimmällä hetkellä, että kyllä se tästä kirkastuu” – Urheilu | HS.fi

Olympiahiihtäjä Kerttu Niskanen sanoo, että vanhempien tukea on … Pyeongchangissa oli paikalla Katri Niskasta lukuun ottamatta koko Niskasen perhe.

Olympiahiihtäjä Kerttu Niskanen sanoo, että vanhempien tukea on kiittäminen paljosta. ”Vaikka kuinka penkin alle menisi suoritus, aina isältä ja äidiltä tulee jotain positiivista siihen liittyen. Katastrofikin voi olla niiden mielestä ihan hyvä.”

Katri Niskanen – Seiska

Katri Niskanen | Seiska

Hän on suunnitellut iltapukuja Linnan juhliin sekä hääpukuja. LÄHDE: WIKIPEDIA · (Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0). Tuoreimmat uutiset …

Tuoreimmat Katri Niskanen-uutiset juuri nyt Seiska.fi:stä. Kumminkin luet!

Hyvä Kuopio! – – Suomi24 Keskustelut

Hyvä Kuopio! – – Suomi24 Keskustelut

Kuopiolaiset Iivo ja Kerttu Niskanen teki loistosuorituksen Sotshin olympialaisissa! … Yksi sisaruksista on muotisuunnittelija Katri Niskanen.

Kuopiolaiset Iivo ja Kerttu Niskanen teki loistosuorituksen Sotshin olympialaisissa!

Keywords: katri niskanen wikipedia