Nico giansanti wikipedia

NICO GIANSANTI – VALTA KUULUU KANSALLE

nico Giansanti. Olen 36 vuotias mies ja asun perheeni kanssa Helsingin sörnäisissä. Teen tällä hetkellä kansainvälisiä liiketoimia ja LEVELI podcastia.

Kuka hemmetti on Nico Giansanti? – Ylilauta

Siis tiedän Levelin ja Persu-gaten, mutta en löytäny tietoo mitä tää jäbä tekee työkseen kun on varaa SUOMESSA ostella Ferrareita ja Porssheja ja käyttää .

Nico ‘Junior’ Giansanti (@junnumane) • Instagram photos and …

10.7k Followers, 3050 Following, 380 Posts – See Instagram photos and videos from Nico ‘Junior’ Giansanti (@junnumane)

Yle: PS antoi potkut suositun podcastin juontajille

4.9.2021 — Leveli-podcastista tunnetut juontajat Milad ”Slim Mill” Dehghan ja Nico Giansanti ovat saaneet lähtöpassit perussuomalaisista.

Nico Giansanti – Deputy City Councilor – Helsingin kaupunki

Nico Giansanti · Deputy City Councilor at Helsingin kaupunki – Helsingfors stad – City of Helsinki · Report · Report · Activity · Experience · Languages …

Valta kuuluu kansalle – Wikipedia

Valta kuuluu kansalle – Wikipedia

Nico Giansanti (1. vpj.) Mikko Miettinen (2. vpj.) Minna Turtiainen (3. vpj.) Ideologia. maahanmuuttokriittisyys · omavaraistalous · sotilaallinen …

Leveli-Junnun “murha” – niin kuin Nico Giansanti sen koki (K-12)

Boss Level Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Hallituksen puheenjohtaja; Nico Mario Giansanti, hallituksen puheenjohtaja (10/2015). Lähde: Kaupparekisteri. Näytä lisää päättäjätietoja.

Katso Finder.fi:stä yhtiön Boss Level Oy (2714720-5) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Keywords: nico giansanti wikipedia